Geschiedenis en roeping van het MM81

De eigenaar van het pand heeft de zetel van het Institute of NeuroCognitivism gevestigd in dit prachtige Brusselse herenhuis.

Hij stelt het ter beschikking voor degene die ook hun kennis en vaardigheden inzetten ten dienste van de menselijke ontwikkeling.

Reserveer een of meerdere zalen, voor een of meerdere dagen, in functie van uw wensen.

Waarom MM81 ?

Wegens de uitmuntende ligging : de Tervurenlaan 81 bevindt zich op 100m van de metrohaltes Montgomery en Merode.

Herenhuis Tervurenlaan 81

Dit prestigieuze herenhuis, gelegen aan een van de mooiste lanen van Brussel, stelt u haar gelijkvloerse verdieping ter beschikking. Deze bestaat uit 3 aansluitende en in elkaar overlopende grote ruimtes welke uitlopen op een prachtige tuin.

De volledig heringerichte kelderverdieping biedt u een gezellige en sfeervolle imposante ruimte aan.

De toegang tot de tuin schept de mogelijkheid om een frisse neus te halen of om te genieten van een zonnestraal.

Gebouw Batieverenstraat 30

Deze oude bijgebouwen gelegen in de achtertuin van een prachtig herenhuis, zijn volledig gerenoveerd en aangepast aan de huidige tijdsgeest: domotica, interactieve whiteboards, airconditioning enz…
De gedempte verlichting, de bamboe vloer, de discrete kitchenette … alles hier draagt ertoe bij dat u kunt werken in de beste omstandigheden op een ontspannen wijze. Zonder matiging te gebruiken
De kitchenette verwacht u en schept de mogelijkheid om u te ontspannen en een klein consumptie voor te bereiden.
De aangelegde tuin laat toe om een luchtje te scheppen of om op elk ogenblik van de dag te genieten van de zon en zich een beetje thuis te voelen.